Gratis geld met crypto’s

Gratis geld met crypto’s

Wanneer iets te mooi klinkt om waar te zijn, is dat meestal ook zo. Gratis geld krijgen met crypto’s is ook zoiets, klinkt te mooi om waar te zijn. Klopt. Helemaal gratis is het namelijk niet, je moet er wel wat voor doen, ofwel tijd investeren, ofwel geld. Toch is het, zeker wanneer je begint, helemaal niet zo verkeerd om te kijken waar en hoe je dat geld kunt binnenharken. De uitdrukking “ik buk nog voor een dubbeltje” komt voort uit zuinigheid en respect voor de waarde van geld. Waarom zou je dat laten liggen wanneer je het op een presenteerblaadje krijgt aangeboden?

Wij hebben onderstaande platforms waar je op een snelle, makkelijke en betrouwbare manier extra geld kunt verdienen, bijna allemaal getest. Natuurlijk zijn wij geen financieel adviseur en pretenderen dit ook niet te zijn. Dit is een informatieve website over financiële systemen. Wij doen ons uiterste best om betrouwbare informatie te geven, maar wij verstrekken géén beleggingsadvies of ander financieel advies. Alle beslissingen die de je neemt op basis van de inhoud van deze website zijn voor eigen risico en de verantwoordelijkheid van de bezoeker; noch de systemen noch haar eigenaren kunnen aansprakelijk worden gesteld voor de resultaten daarvan.

Met een beetje inspanning € 65,- verdienen is al leuk, daarna dat geld voor je te laten werken is nog leuker! Laat niet liggen wat je “gratis” kunt krijgen.


Aanmeldbonussen

 • Bitpanda: koop voor €25 crypto en je ontvangt meteen €10 in je account.
 • Crypto.com stake 2500 CRO (hun eigen token) en ontvang $25 bonus, een visa card met cashback en gratis Spotify.
 • Coinbase: koop voor $100 crypto binnen 180 dagen na aanmelding en je onvangt binnen 4 werkdagen $10

Quizzen

 • Bitpanda: doe de quiz van de beginners academy en je krijgt €5 aan BEST (Bitpanda EcoSystem Token)
 • Coinbase: doe verschillende quizzen en je verdient ongeveer €30 aan diverse coins, regelmatig nieuwe quizzen

Faucets

Faucet betekent kraan en inderdaad, de satoshi’s druppelen letterlijk in je account. Je kan elk uur even inloggen en dan krijg je gratis een paar satoshi. Dat schiet natuurlijk niet echt op maar het is wel gratis geld. Voor de gokkers: je kan hier ook spelletjes doen en gokken, persoonlijk vind ik dat zonde van je coins want net als in het casino is de kans dat je met grote bedragen de (virtuele) deur uitloopt heel klein.

 • FreeBitcoi.in bestaat al heel wat jaartjes en ook wanneer je maanden (zelfs jaren) niet inlogt, staan nog steeds de verdiende satoshi in je account. Momenteel loggen we een paar keer per week in (of vaker wanneer we er aan denken) en op dit moment staat er 0.00005999 BTC in ons account. Gratis geld dus.
 • BTCMaker is een nieuwe faucet, sinds 2020. Deze hebben we nog niet uitgebreid getest maar misschien vind je het leuk om mee te testen en ons je bevindingen te laten weten. Ook hier kan je elk uur even inloggen om je gratis satoshi op te halen en ook hier kan je spelletjes doen en gokken maar nogmaals dat raden we je zeker niet aan.

Minen

 • Pi Network, de eerste digitale valuta die op je mobiele telefoon “gemined” kan worden. Het is een poging van een team van afgestudeerden van Stanford om gewone mensen meer toegang te geven tot cryptocurrency. Op dit moment is het nog in een soort testfase en kun je er nog niks mee maar zo is bitcoin ook begonnen. Af en toe inloggen is voldoende, je helpt zo de valuta te beveiligen en het vertrouwde netwerk te laten groeien. Lees het technische gedeelte in de whitepaper voor een nauwkeurige en gedetailleerde uitleg. Op deze manier kun je al eigenaar worden van Pi nog voor deze wordt aangeboden bij exchanges en brokers.

Staken

We hebben het op deze site al uitgelegd, staken is een makkelijke manier om het volume van je crypto’s te verhogen. Heel kort gezegd: met crypto staking is het mogelijk om crypto’s vast te houden in een staking pool of wallet om bij te dragen aan de veiligheid van het netwerk. Al kleven er altijd risico’s wanneer je je assets ergens anders dan thuis in je kluis hebt ondergebracht, deze risico’s worden niet groter wanneer je staked, de coins zijn van jou en zitten in jouw wallet, net zo veilig als op je bankrekening dus. Die veiligheid is namelijk ook maar betrekkelijk. Net als die kluis trouwens, daar kan ook van alles mee gebeuren. We hebben de pagina bijgewerkt omdat er een aantal exchanges zijn bijgekomen. Met onderstaande platformen wordt het wel heel makkelijk om passieve inkomsten te genereren.

 1. Bitvavo
 2. CoinLoan
 3. Binance
 4. BlockFi
 5. Bitpanda
 6. SwissBorg
 7. BitcoinMeester
 8. Coinbase

Geef een reactie

Ondersteund door WordPress | Copyright © SimpelSites 2020 | Thema: Stacy door SpiceThemes