Onze partners

Op deze pagina vind je al onze partnerlinks met een korte beschrijving van wat zij bieden. Kijk gerust eens rond, misschien zit er wat voor je bij.

partners

Mijn.beleggen.com is een community voor en door beleggers van meer dan 11.000 leden. Vip leden krijgen tips en adviezen van de expert beleggers. Ontwikkel je beleggingsstrategie in jouw eigen tempo. Krijg toegang tot trading updates en live Q&A’s. Ieder moment opzegbaar. Word maandelijks VIP-lid voor nog geen euro per dag. Gebruik kortingscode “SLIM” en probeer de 1e maand uit voor 1 euro.

Writgo.nl Het Schrijven van content neemt veel tijd in beslag. De kans is groot dat jij daar totaal geen zin in hebt, of gewoon geen tijd voor hebt. Daarnaast is ook niet iedereen een geboren schrijver. Door je teksten te laten schrijven door Writgo.nl, hoef jij je daar niet meer bezig te houden en groeit jouw website op de automatische piloot tot een grote, veel bezochte website.

Day Trading Masterclass is de cursus in Nederland voor mensen die willen starten in het day traden van de Amerikaanse markt. Zij traden aandelen (dus geen crypto en forex). Kevin Timmer is 4 jaar full time trader en is eigenaar van de Day Trading Masterclass. De Masterclass bestaat uit een zelfstudie cursus met daarbij een maandelijks abonnement waarbij studenten toegang krijgen tot de community. Iedereen die lid is van de community krijgt ook toegang tot dagelijkse live trading sessies. Tijdens de live sessies deelt Kevin zijn beeldscherm zodat de studenten kunnen zien hoe het traden real time in zijn werk gaat. De missie van Kevin Timmer en zijn Masterclass is om open en eerlijkheid te creëren binnen de trading-niche. En daarbij studenten op te leiden om full time trader te worden. Er word geen gebruik gemaakt van qet-rich-quick methodes.

Master Marketeer is een online training en coaching platform met geavanceerde trainingen van BEWEZEN strategieën en technieken om een online systeem te bouwen welke je dagelijks nieuwe leads, klanten en sales opleveren.

The Secret Skill cursus leert jou stap-voor-stap alles wat jij moet weten om een succesvolle NEXT LEVEL SALESMAN te worden. De trainingen zijn van te voren opgenomen en zijn online beschikbaar. Hierdoor kan jij ze in jouw eigen tempo volgen. Je kunt de lessen bekijken vanaf je desktop of mobiel, overal en wanneer je wil. Het maak niet uit of jij geen kennis, succes of ervaring hebt. Alles wat jij moet weten voor stap-voor-stap uitgelegd in deze cursus.

partners

IMU staat voor Internet Marketing Unie en is een online marketing platform en de oplossing voor iedereen die een online business wil starten maar bij wie het aan de technische kennis ontbreekt. Of er simpelweg de tijd niet voor vrij kan of wil vrij maken. Phoenix, Huddle en Plug&Pay zijn 3 dochterbedrijven van de IMU.

Plug&Pay is het ideale alles-in-1 systeem voor je betaalpagina’s, upsell-processen en online abonnementen. Gebruik de kant-en-klare templates die tot in detail in de praktijk zijn getest op effectiviteit. Je hebt de beschikking over talloze conversietechnieken om je orders en orderwaarde te verhogen en het affiliatesysteem stelt je in staat om je omzet razendsnel op te schalen. Daarnaast zorgt Plug&Pay ook voor statistieken, A/B-testing, facturen, betaalherinneringen, exports en koppelingen met je favoriete systemen.

Huddle is de ideale alles-in-1-software voor het verkopen van digitale programma’s, online lidmaatschappen en een online community. Met Huddle bouw je aan structurele, (wederkerende) inkomsten die ook nog eens exponentieel groeien. Dit zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te jagen op nieuwe klanten, dat je meer financiële rust ervaart én dat je meer bijdraagt aan de levens van anderen.

De Phoenix website software is ontwikkeld door de Internet Marketing Unie en speciaal bedoeld voor ondernemers (zonder technische kennis) die beter in Google willen scoren (SEO) en meer leads en klanten (conversie) uit hun website willen halen.

Boeddhas Brein CD Inclusief Online Cursus. Het luisteren naar deze speciale muziek zal je complete gemoedstoestand veranderen, omdat je brein meer in balans komt. Doordat deze frequenties aangepast zijn aan de meest krachtige en effectieve werking, zul je waarschijnlijk veel meer rust in jezelf vinden en hierdoor zullen veel mensen ook met meer zelfvertrouwen in het leven staan.